European Esthetic Academy

Paraqitja e edukimit

all microblading brows educations
all plasma ion educations
all microblading lips educations
all microblading eyeliner educations

RRETH NESH

Akademia Evropiane e Estetikes u krijua me qëllim te zgjerimit dhe përmirësimin e njohurive ne fushën e estetikës.

goja-naslovna

mjeshtër Gojko Qulibrk
Drejtor I përgjithshëm dhe themeluesi

Paraqitja e produkteve

Brisqe

plus TVSH plus koston e transportit
Disponueshmëria: Në magazinë

Pigmente

plus TVSH plus koston e transportit
Disponueshmëria: Në magazinë

Mbajtës brisku

plus TVSH plus koston e transportit
Disponueshmëria: Në magazinë

Ndarës

plus TVSH plus koston e transportit
Disponueshmëria: Në magazinë

Shiko më shumë produkte ne

European Esthetic Shop
BECOME european esthetic academy STUDENT
European Esthetic Shop

eeaworldwide@gmail.com

 

SOUTH EAST EUROPE

Serbia: +381 65 2063 554 | EEAEEA

Montenegro: +382 69 55 22 64 | EEAEEA

 

AUSTRIA, SWITZERLAND AND GERMANY

+49 178 3563329 | EEAEEA

 

ITALY AND SWISS

+41 76 337 56 58 | EEAEEA

 

SWEDEN

+46 79 3492 434 | EEAEEA

 

SPAIN

+34 60 3107 610 | EEAEEA

 

CROATIA

+385 97 7300 177 | EEAEEA