About Gojko AL

Gojko Qulibrk – Mjeshtër I kozmetikës së përhershme dhe Microblanding, ka lindur ne Serbi dhe jeton në Stokholm, Suedi.

Mjeshtëri Gojko Qulibrk përmes përvojës së mbledhur nga akademitë e gjithë botës ka krijuar një tekniken të veçantë për kozmetikën e përhershme dhe atë Microblaning. Ai mori titullin e parë të Mjeshtërit në Gjermani dhe është një nga disa mjeshtër ne Evropë që zotëron certifikatë nga Azia, një nga akademitë më të famshme në botë. Ai është i pari në Evropë që filloi të zbatojë hijen e vetullave me teknikën “Pluhur” pa përdorur makinën. Shumë shpejt teknika “Pluhur” u bë një nga më të njohurat dhe më të kërkuarat në tregun e bukurisë.

Sot një nga ekspertët më të mëdhenj në Evrope për kozmetikën e përhershme te buzëve Mjeshtër Gojko Qulibrk ia dedikon suksesit të tij, të punuarit fort dhe mësimit të pareshtur. Ai ka pasur shans për të punuar me emrat më të mëdhenj në botë nga industria e bukurisë dhe ka fituar përvoje të gjerë.

Ai flet për veten e tij se asnjëherë nuk ka qenë e vështire të udhëtojë deri në fund te botës për të mësuar nga më të mirët, si dhe se ai nuk është përkrahës i përjashtimit të diversitetit, përkundrazi ai mendon se çdo teknike dhe akademi duhet të miratohet dhe pastaj njohuri të tilla të zbatohen në një stil unik.

Me mbledhjen e njohurive nga e gjithë bota dhe duke mare parasysh qasjet e ndryshme ai ka krijuar sistemin e tij të punës dhe të mësuarit. -Akademia Estetike Evropiane – e cila është unike dhe e njohur në të gjitha kontinentet e botës e cila ofron një përzierje të edukimit modern online dhe përdorimit të rrënjëve të vjetra tradicionale PMU & MB

eeaworldwide@gmail.com

 

SERBIA

+381 65 2063 554 | EEAEEA

 

EU

+46 735 009 692 | EEAEEA

 

SWEDEN

+46 79 3492 434 | EEAEEA