Rreth nesh

Akademia Estetike Evropiane u krijua me qëllim të zgjerimit dhe përmirësimit të njohurive në fushën estetike. Për vite me radhë misioni ynë ka qenë transferimi dhe ndarja e njohurive tona në fushën e bukurisë. Ndërsa ne dëshirojmë për një progres të vazhdueshëm, përpiqemi të vazhdojmë me teknikat dhe metodat më të reja. Kjo është arsyeja pse ne vazhdimisht zgjerojmë gamën tonë të shërbimeve, për të siguruar besimin që ju jeni më të mirët në biznes dhe të dilni nga kursi me buzëqeshje në fytyrë. Ne mbajmë kontakte me artistët nga e gjithë bota pas kursit, të gjitha me dëshirën për t’ju bërë më te mirët ne biznes. Kurset tona janë fleksibël dhe të dizajnuara në mënyrë të tillë që do t’u mundësojnë pjesëmarrësve të mësojnë teknika te reja ose të përmirësojnë njohuritë dhe aftësitë e tyre. Ne synojmë që procesi i trajnimit dhe mësimit të jetë sa më i thjeshtë dhe të transferojmë njohuritë që kemi fituar për vite. Ne përqendrohemi në çdo nxënës në mënyrë të barabartë, në mënyre që studentët tanë të plotësojnë kërkesat për të mare certifikatën tonë. Përvoja jonë tregon që dhënia dhe marrja e certifikatave nuk kanë shkruar fundin e bashkëpunimit tonë, por krejt e kundërta, ato përfaqësojnë fillimin e një bashkëpunimi të frytshëm. Ne krijuam komunitete që sigurojnë kontakte të vazhdueshme me mjeshtrit dhe artistët e tjerë nga e gjithë bota. Përveç ndarjes së njohurive, ne synojmë te risim vetëdijen me studentët tanë lidhur me vendosjen e një marrëdhënie me klientët e tyre në mënyre që të arrihen rezultate më të mira.

Qëllimet tona

Kënaqësia e klientit sepse të gjithë klientët tuaj vijnë së pari. KLIENTË TË LUMTUR – STUDENTË TË LUMTUR

Mbajtja në kontakt dhe bashkëpunimi me studentët tanë

Krijimi i profesionistëve më të mirë në fushën e estetikës

eeaworldwide@gmail.com

 

SERBIA

+381 65 2063 554 | EEAEEA

 

EU

+46 735 009 692 | EEAEEA

 

SWEDEN

+46 79 3492 434 | EEAEEA