TRAJNIMI I PLASMA-ION

Trajnimi Baze:

  • Libri I kursit online
  • 1 ditë trajnimi
  • Puna në dy rajone
  • Mbështetje e plotë pas kursit
  • Certifikata e pranuar nga BE

Kutia e pajisjeve për fillim përmban:

  • Laps Plasma-ION
  • 45 + 5 gjilpëra (për 50 procedura)

Si një procedurë e re në shërbim të bukurisë dhe shëndetit tuaj, Plasma-Ion është një metodë jo invazive e heqjes së qepallave të zbehta dhe zbutjen e rrudhave të imta rreth buzëve tuaja, ballit dhe pjesëve të tjera të fytyrës të cilat tregojnë një humbje të konsiderueshme në elasticitet . Është gjithashtu mënyra më elegante për të hequr nishanet . Metoda e Plasma-Ion përdoret gjithashtu në heqjen e kozmetikës se përhershme, plagëve, shenjat e puçrrave, nishaneve, çarje dhe te tjera. Plasma-Ion është një metodë jo-agresive, jo kirurgjikale për shtrëngimin e lëkurës. Pjesa kryesore luhet nga blici i harkut të plazmës, d.m.th. shkarkimi elektrostatik, i cili prodhohet në majë të penës Plasma-Jon. Në kontakt me lëkurën, harku i blicit së plazmës formon një makro pikë në lëkurë, e cila çon në shtrëngimin e lëkurës me rezultate afatgjata.

Bëhuni studentja jonë

eeaworldwide@gmail.com

 

SERBIA

+381 65 2063 554 | EEAEEA

 

EU

+46 735 009 692 | EEAEEA

 

SWEDEN

+46 79 3492 434 | EEAEEA